Cautare

573 de rezultate pentru "serban davidescu" (3.53 secunde)
Lista poate continua cu Dan Ioan Popescu, Serban Mihailescu, Ioan Taracila, Dan Matei Agathon si multi altii. Cu atat mai mult cu cat mare parte din cei enumerati sunt deja cercetati penal, sau cel putin vehiculati in tot felul de afaceri penale.
Serban Mihailescu a fost caracterizat de Mircea Geoana ca fiind „un om simpatic si cald, dar care plateste facturi pentru imaginea generala a partidului pentru ca nu a stiut sa faca un pas in lateral atunci cand s-au adunat nori negri“.
Maxim (4 goluri), Muscalagiu (1), Luntraru (6), Pauna (7), Serban (6), Voicu (2), Nitu (5), Iacob (2), Craciun (6) si Caragui (4).
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, precum si fostii chestori Serban Nicolae si Nicolae Vlad Popa au declarat ca nu s-a dat niciodata aviz favorabil unui astfel de document.
Noua sesiune parlamentara, care va incepe in februarie, va aduce unele schimbari ale structurii conducerii Senatului. Cei mai avantajati de noile reglementari sunt reprezentantii PSD, care vor castiga posturi in cadrul Biroului Permanent al Camerei Superioare a Legislativului.
Senatorul Ioan Talpes este decis sa se inscrie in PPCD. Alaturi de el vor intra in PPCD si parlamentarii UCS, astfel ca taranistii revin dupa 6 ani in Parlament.
Plenul Senatului a aprobat ieri, cu o larga majoritate, legea privind aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea OUG din 2002 privind Parchetul National Anticoruptie.
Membrii Consiliului Suprem de Aparare a ¥arii (CSAT) ar trebui sa se reuneasca in cursul acestei saptamani la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Traian Basescu.
Consiliul de conducere al Aliantei a fost covocat "in scris" pentru marti, la ora 17.00, pe ordinea de zi fiind propuse spre dezbatere "situatiile aparute in urma incalcarii protocolului".
Legat de dosarul Rompetrol, serban Mihailescu, fost secretar general al Guvernului Nastase, a fost audiat vineri la Parchetul General in calitate de martor privind acest dosar.
In dosarul Rompetrol au fost audiati pana acum ca martori fostii demnitari Mihai Tanasescu, Ionel Blanculescu, Acsinte Gaspar si Serban Mihailescu.
Anca Serea, Livia Dila, Maria Radu, Livia Graur, Adina Halas Hungeanu, Iulia Albu, Diana Bart, designerul Anca Irina Lefter, Dalia Pusca, Eli Roman, Cristina Soloc, Corina Chiriac, designerul Silvia Serban, Tily Niculae, Camelia Baltoi, jurnalistul Andrei Nourescu, Mihaela Mancila, Elena Simona Taranu.
Sambata, de la ora 12.00, la scena ARENA, editura propune o dezbatere pornind de la volumul lui Vintila Mihailescu, Etnogeneza si tuica, care va fi lansat in prezenta autorului si a invitatilor Mircea Vasilescu, Serban Anghelescu si Calin-Andrei Mihailescu.
deputatii PSD Adrian Nastase, Miron Mitrea, Emilian Cutean, Mihail Sireteanu si Serban Mihailescu, senatorul PC de Arges George Copos si fostul deputat PSD Ioan Savu.
Conform listelor, aceasta persoana a votat in locul unui alt liberal, Serban Stratila, care la randul sau nu a fost prezent in sala.
Senatorii din Comisia juridica au avut ieri o discutie de principiu privind incidentul in care a fost implicata saptamana trecuta reprezentanta PNL Norica Nicolai, fiind propusa invitarea la audieri inclusiv a nepoatei senatorului liberal.
Cazul senatorului PNL Norica Nicolai ar putea fi discutat saptamana viitoare de Comisia de disciplina a Senatului, dupa ce, in prealabil, senatorii vor fi analizat probele existente impotriva colegei lor, acuzata ca a introdus in plen o "nepoata", care a si votat.
Comisiile juridica si de Cultura din Senat au respins solutia data de Camera Deputatilor in privinta Ordonantei referitoare la Fundatia "Gojdu", presedintele Comisiei juridice, Peter Eckstein Kovacs, afirmand ca acest vot are drept consecinta adoptarea unui raport favo-rabil proiectului.
google-analytics.com